Zdravý recept

Polévka z králičího masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 15614
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

0,3 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
300 g Králičí maso
1 ks Mrkev kořen
1 ks Petržel kořen
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,3 kávová lžička Sůl mořská
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 146 kcal
Kilojoule 611kJ
2% Sacharidy 8 g
121% Tuky 91 g
10% Sodík 206 mg
30% Bílkoviny 17 g

Polévka z králičího masa postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté králičí maso (nejlépe předek) vaříme v osolené vodě s oloupanou cibulí doměkka. Chvíli před koncem varu přidáme očištěnou, nastrouhanou kořenovou zeleninu.

2

Uvařené maso vyjmeme, vykostíme, nakrájíme na kousky a vložíme zpět do vývaru.

3

Do polévky přidáme nasekanou petrželku, podle chuti dosolíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept