Recept

Švýcarský salát s uzeninou

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15620
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

Dresink
0,5 kávová lžička Hořčice
4 polévková lžíce Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí
Švýcarský salát s uzeninou
2 ks Cibule
150 g Okurky
1 ks Pažitka
400 g Salám měkký
300 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 605 kcal
Kilojoule 2 533kJ
3% Sacharidy 10 g
61% Tuky 46 g
63% Sodík 1 g
68% Bílkoviny 38 g

Švýcarský salát s uzeninou postup přípravy receptu:

1

Salám nakrájíme na proužky, okurky v pikantním nálevu necháme okapat a spolu se sýrem bez kůrky nakrájíme rovněž na proužky. Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Spojíme se všemi ostatními surovinami.

2

Ocet, olej, dvě lžíce z okurkového nálevu, telecí vývar, hořčici, sůl a pepř důkladně prošleháme.

3

Směsí přelijeme salát a důkladně promícháme. Přiklopíme a necháme minimálně hodinu v chladu. Před podáváním dochutíme solí a pepřem a dvěma lžícemi nálevu z okurek.

4

Ozdobíme nasekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept