Recept

Marinovaný salát s jehněčím

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15621
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

Dresink
0,5 kávová lžička Hořčice
2 polévková lžíce Ocet vinný červený
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
Marinovaný salát s jehněčím
250 g Jehněčí pečeně
1 ks Okurka salátová
2 polévková lžíce Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
1 ks Salát hlávkový
0,3 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 402 kcal
Kilojoule 1 683kJ
5% Sacharidy 19 g
30% Tuky 22 g
49% Sodík 989 mg
62% Bílkoviny 35 g

Marinovaný salát s jehněčím postup přípravy receptu:

1

Salát omyjeme, očistíme a natrháme na kousky. Okurku oloupeme, podélně rozkrojíme a lžičkou odstraníme semínka. Nakrájíme na tenké plátky. Rajčata nakrájíme na osminky.

2

Olej, ocet, hořčici, pepř a sůl ušleháme na dresink. Přelijeme salát a necháme uležet.

3

Maso opláchneme, osušíme a opečeme na dvou lžících rozpáleného oleje, dozlatova. Pánev odstavíme, přiklopíme a necháme odpočinout.

4

Na talíře upravíme listy salátu a navršíme salát. Maso nakrájíme na kostičky, rozdělíme na salát, osolíme, opepříme a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept