Jednoduchý recept

Tuňáková vejce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15642
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
200 g Tuňák v oleji
4 ks Vejce slepičí
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 405 kcal
Kilojoule 1 693kJ
3% Sacharidy 11 g
26% Tuky 20 g
11% Sodík 228 mg
80% Bílkoviny 45 g

Tuňáková vejce postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, rozkrojíme a žloutky vyjmeme.

2

Oloupanou, najemno nakrájenou cibuli promícháme s rozmačkaným tuňákem a pokapeme citronovou šťávou. Směsí naplníme půlky bílků a podáváme jako předkrm.

3

Bílky můžeme také nasekat a přidat ke směsi.

Poznámka

Pokrm potom podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept