Jednoduchý recept

Přírodní telecí s hlívou ústřičnou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15646

Ingredience

20 g Hlíva ústřičná
0,5 ks Kapusta hlávková
200 g Kukuřice cukrová nakládaná
2 ks Mrkev kořen
200 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 369 kcal
Kilojoule 1 543kJ
14% Sacharidy 52 g
466% Tuky 350 g
5% Sodík 105 mg
57% Bílkoviny 32 g

Přírodní telecí s hlívou ústřičnou postup přípravy receptu:

1

Omyté telecí maso vložíme do pekáče, podlijeme vodou, pečeme asi 20 minut v silně vyhřáté troubě.

2

Mrkev oloupeme, nakrájíme na kousky, omytou kapustu rozebereme na růžičky, větší překrojíme. Spolu s okapanou kukuřicí povaříme do měkka.

3

Očištěnou hlívu nakrájíme na plátky, přidáme k masu a pečeme ještě 15 minut.

4

Zeleninu vyjmeme z vody, necháme okapat, upravíme na talíře s pečeným masem a houbami.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept