Jednoduchý recept

Broskve pod sněhem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15657

Ingredience

4 ks Broskve
2 polévková lžíce Cukr krupice
2 polévková lžíce Mandle plátky
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 180 kcal
Kilojoule 753kJ
7% Sacharidy 26 g
10% Tuky 8 g
2% Sodík 33 mg
9% Bílkoviny 5 g

Broskve pod sněhem postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené broskve rozpůlíme, vypeckujeme, urovnáme do máslem vymazané zapékací misky. Vložíme na 3 minuty pod rozehřátý gril v troubě.

2

Z bílků ušleháme pevný sníh, zlehka do něj vmícháme cukr a plátky mandlí. Sněhovou hmotu naneseme na půlky broskví a znovu vložíme pod gril na 2 - 3 minuty.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept