Jednoduchý recept

Krůtí karbanátky bez tuku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15664

Ingredience

300 g Krůtí prsa
400 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
1 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl mořská
1 ks Vejce slepičí
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 147kJ
6% Sacharidy 22 g
13% Tuky 9 g
7% Sodík 139 mg
42% Bílkoviny 24 g

Krůtí karbanátky bez tuku postup přípravy receptu:

1

Omyté krůtí maso umeleme, přidáme nakrájené, v mléce namočené a vymačkané žemle, vejce, sůl, vše zpracujeme, podle potřeby přidáme trochu strouhanky.

2

Ze směsi tvarujeme malé karbanátky a obalíme je v hrubé mouce.

3

Pekáč vyložíme pečicím papírem, urovnáme na něj karbanátky a pečeme je ve středně vyhřáté troubě do zlatova. V polovině pečení karbanátky obrátíme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept