Recept

Fazolkový salát s rumpsteakem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15666

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
400 g Fazolové lusky zelené
800 g Hovězí svíčková
2 polévková lžíce Ocet vinný červený
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Saturejka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 316 kcal
Kilojoule 1 320kJ
3% Sacharidy 11 g
1% Tuky 1 g
9% Sodík 178 mg
83% Bílkoviny 47 g

Fazolkový salát s rumpsteakem postup přípravy receptu:

1

Fazolky omyjeme, očistíme a ve větším množství osolené vody uvaříme se saturejkou tak, aby zůstaly křupavé. Fazolky slijeme, zchladíme ledovou vodou, necháme na sítu okapat.

2

Chilli papričku omyjeme, rozpůlíme, odstraníme semínka a nakrájíme na tenké proužky.

3

Červenou cibuli oloupeme, nakrájíme na tenké kroužky. Tuk rozpálíme, tenký plátek masa osolíme a krátce osmahneme z obou stran. Vyjmeme z pánve, zabalíme do alobalu a necháme odpočinout.

4

Do výpeku vsypeme cibuli a smažíme, až zesklovatí.

5

Pánev odstavíme, cibuli podlijeme octem, přidáme olej, chilli, sůl a pepř. Fazolky dáme do mísy a přelijeme vlažným dresinkem. Maso rozkrájíme, položíme na salát.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept