Recept

Králík v cibulové omáčce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15687
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1000 g Králičí maso
1 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 šálek Pažitka
0,5 šálek Petržel - nať
1 ks Pórek
0,5 kávová lžička Sůl mořská

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 431 kcal
Kilojoule 1 803kJ
5% Sacharidy 19 g
20% Tuky 15 g
19% Sodík 378 mg
96% Bílkoviny 54 g

Králík v cibulové omáčce postup přípravy receptu:

1

Králíka očistíme, omyjeme a naporcujeme. Maso posypeme nasekanými bylinkami, mírně osolíme, necháme chvíli odpočinout.

2

Oloupanou cibuli a omytý pórek nadrobno nakrájíme a necháme zesklovatět na lžíci oleje. Podlijeme trochou vody a podusíme. Potom zeleninu rozmixujeme, přidáme porce králíka, podlijeme a dusíme v troubě pod pokličkou do měkka.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept