Recept

Hovězí roláda v celerové omáčce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15688

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
300 g Hovězí maso zadní
1 ks Kedlubna
1 kávová lžička Máslo čerstvé
100 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl mořská
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 222 kcal
Kilojoule 931kJ
2% Sacharidy 7 g
15% Tuky 11 g
18% Sodík 354 mg
43% Bílkoviny 24 g

Hovězí roláda v celerové omáčce postup přípravy receptu:

1

Omyté hovězí maso upravíme na plát, důkladně naklepeme, mírně osolíme. Maso poklademe plátky sýra a oloupanou, nahrubo nastrouhanou kedlubnou. Stočíme do rolády, převážeme nití a necháme chvíli odpočinout v chladničce.

2

Oloupanou cibuli a celer na jemno nastrouháme, osmahneme na másle. Podlijeme trochou vody, dusíme do měkka, poté zeleninu rozmixujeme, přidáme k ní hovězí roládu, podlijeme a pod pokličkou pečeme ve středně vyhřáté troubě do měkka.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept