Recept

Hovězí maso po španělsku

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 135 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 15692

Ingredience

200 g Cibule
600 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Paprika žlutá
80 g Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl mořská
400 ml Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 070kJ
3% Sacharidy 12 g
11% Tuky 8 g
16% Sodík 329 mg
60% Bílkoviny 34 g

Hovězí maso po španělsku postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na kostky, vložíme na rozpálený olej a zprudka opečeme.

2

Přidáme oloupanou, na kostičky pokrájenou cibuli a osmahneme ji dozlatova. Osolíme, podlijeme trochou vody, přidáme protlak, prolisovaný česnek a očištěné, na kousky rozkrájené papriky. Zvolna dusíme pod pokličkou (asi 2 hodiny).

Poznámka

Servírujeme teplé. Vhodnou přílohou je rýže.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept