Recept

Krkovička plněná vinnou klobásou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 1575

Ingredience

4 plátek Anglická slanina
2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
300 g Klobása vinná
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
4 plátek Vepřová krkovička
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 080kJ
1% Sacharidy 4 g
27% Tuky 20 g
4% Sodík 71 mg
24% Bílkoviny 14 g

Krkovička plněná vinnou klobásou postup přípravy receptu:

1

Naklepeme plátky krkovičky, osolíme a opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí.

2

Na každý plátek dáme slaninu a bochánek vinné klobásy, kterou jsme vymačkali ze střívka.

3

Plátek zavineme, a připíchneme jehlou nebo párátkem.

4

Vložíme do pekáče, podlijeme vodou a pečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept