Jednoduchý recept

Olejové tvarohové těsto

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15759

Ingredience

80 g Cukr krupice
2 kávová lžička Cukr vanilka
3 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
200 g Mouka pšeničná hladká
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Sůl
100 g Tvaroh měkký - nízkotučný
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 717 kcal
Kilojoule 2 999kJ
34% Sacharidy 122 g
24% Tuky 18 g
16% Sodík 325 mg
34% Bílkoviny 19 g

Olejové tvarohové těsto postup přípravy receptu:

1

Tvaroh smícháme s vejcem, olejem, cukrem, vanilkovým cukrem a solí. Mouku smícháme s práškem do pečiva a přidáme k tvarohové směsi.

2

Vše rychle zpracujeme na těsto. Dle konzistence tvarohu můžeme přidat mouku.

3

Hotové těsto rozdělíme na 4 díly a v mikroténových sáčcích zmrazíme. Takto uložené vydrží v mrazáku až 3 měsíce.

4

Před zpracováním necháme těsto 4-5 hodin v lednici.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept