Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15769
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice Dijonská
0,3 kávová lžička Kari koření
4 polévková lžíce Majonéza
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř bílý
1 ks Petržel - nať
1 špetka Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 74 kcal
Kilojoule 308kJ
0% Sacharidy 0 g
9% Tuky 6 g
4% Sodík 77 mg
7% Bílkoviny 4 g

Ďábelská vejce postup přípravy receptu:

1

Vejce necháme přejít varem, zakryjeme a necháme 15 minut stát. Přelijeme studenou vodou a necháme 5 minut stát, oloupeme, podélně rozkrojíme. Vyndáme žloutky, bílky položíme na mísu hladkou stranou dolů.

2

V míse rozmačkáme žloutky vidličkou na drobné kousky, přidáme majonézu, kari, hořčici, sůl a pepř. Vše promícháme, přendáme do zdobícího sáčku s hvězdičkovým nástavcem a ozdobně naplníme bílky.

3

Vejce upravíme na mísu, posypeme mletou paprikou a ozdobíme petrželkou. Ihned podáváme nebo můžeme uložit do lednice.

Poznámka

Servírujeme vlažné nebo studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept