Jednoduchý recept

Pasírované fazole

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15792
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 ks Cibule
500 g Fazole bílé
2 dl Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 883 kcal
Kilojoule 3 694kJ
23% Sacharidy 81 g
68% Tuky 51 g
12% Sodík 236 mg
53% Bílkoviny 30 g

Pasírované fazole postup přípravy receptu:

1

Den předem namočené fazole necháme přejít varem, vodu slijeme a nalijeme čerstvou horkou vodu. Přidáme oloupanou celou cibuli a fazole uvaříme hodně do měkka, poté vodu scedíme, fazole propasírujeme sítem.

2

Do fazolového pyré přidáme olej, utřený česnek, mletou papriku, pepř a sůl. Dobře promícháme, směs osmahneme na oleji.

Poznámka

Podáváme s chlebem. Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept