Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15803
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1000 g Lišky čerstvé
1 dl Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 142 kcal
Kilojoule 593kJ
4% Sacharidy 13 g
11% Tuky 8 g
11% Sodík 215 mg
12% Bílkoviny 7 g

Smažené lišky postup přípravy receptu:

1

Očištěné lišky nakrájíme na plátky, vsypeme do vroucí vody s bobkovým listem, chvíli povaříme a scedíme.

2

Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme lišky, oloupaný a nasekaný česnek, sůl, pepř. Dusíme, dokud se nevypaří všechna tekutina.

3

Podáváme jako teplý předkrm nebo jako přílohu k pečeným masům.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept