Jednoduchý recept

Timbaly z lososa s koprovým krémem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15807

Ingredience

Krém
3 polévková lžíce Jogurt bílý
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
3 polévková lžíce Majonéza
3 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
Timbaly z lososa s koprovým krémem
3 polévková lžíce Kaviár
230 g Losos - filety
1 špetka Pepř bílý
6 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
1 ks Vaječný bílek slepičí
2 polévková lžíce Víno bílé
6 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 294 kcal
Kilojoule 1 230kJ
1% Sacharidy 2 g
31% Tuky 24 g
26% Sodík 528 mg
33% Bílkoviny 19 g

Timbaly z lososa s koprovým krémem postup přípravy receptu:

1

Filé z lososa vložíme na 10 minut do mrazáku, nakrájíme na kousky, dáme do mixéru, přidáme bílek a víno. Umixujeme, osolíme, opepříme, zjemníme smetanami.

2

Čtyři formičky vymažeme máslem a naplníme losovou směsí, vaříme ve vodní lázni asi 20 minut.

3

Kopr omyjeme, osušíme, nasekáme, přidáme do majonézy, jogurtu a smetany. Osolíme, opepříme a dobře promícháme.

4

Hotovou timbalu vyklopíme z formiček, ozdobíme snítkami čerstvého kopru a kaviárem.

5

Podáváme s koprovým krémem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept