Recept

Volská oka s mletým masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15808
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

400 g Cibule
400 g Maso mleté - mix
1 dl Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 715kJ
3% Sacharidy 10 g
43% Tuky 33 g
14% Sodík 279 mg
33% Bílkoviny 19 g

Volská oka s mletým masem postup přípravy receptu:

1

Mleté maso osmahneme na oleji, přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli a dále smažíme. Po chvíli zakápneme trochou vody, maso dusíme do měkka. Směs osolíme, okořeníme mletou paprikou, promícháme a rozdělíme do 4 zapékacích mističek.

2

Na masovou směs rozklepneme vždy jedno vejce, mírně osolíme, pokapeme horkým olejem, opepříme, přiklopíme a necháme ztuhnout bílky.

3

Podáváme jako teplý předkrm s chlebem nebo pečivem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept