Recept

Volská oka s pórkem a uzeným masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15809
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 dl Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
600 g Pórek
1 kávová lžička Sůl
240 g Uzené maso vařené
4 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 739 kcal
Kilojoule 3 093kJ
6% Sacharidy 22 g
88% Tuky 66 g
16% Sodík 310 mg
22% Bílkoviny 12 g

Volská oka s pórkem a uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Pórek omyjeme, bílou část nadrobno nakrájíme a krátce podusíme v troše osolené vody.

2

Uzené maso nakrájíme na plátky, krátce osmahneme na oleji a rozdělíme do malých zapékacích misek.

3

Na zbylém oleji na pánvi osmahneme připravený pórek a přidáme k masu do mističek. Navrch rozklepneme vždy jedno vejce, zakápneme horkým olejem, osolíme, opepříme, okořeníme mletou paprikou. Pod pokličkou necháme bílky ztuhnout.

4

Podáváme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept