Recept

Holandský matjesový koktejl

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15810
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

4 ks Brambory
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Džus ananasový
1 ks Jablka
2 polévková lžíce Jogurt nízkotučný
0,5 kávová lžička Kari koření
2 polévková lžíce Majonéza
4 ks Matjesy - filet
1 kávová lžička Ocet vinný
1 špetka Pepř bílý
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 419 kcal
Kilojoule 1 754kJ
6% Sacharidy 22 g
36% Tuky 27 g
6% Sodík 116 mg
40% Bílkoviny 23 g

Holandský matjesový koktejl postup přípravy receptu:

1

Brambory ve slupce uvaříme do měkka. Smícháme majonézu, jogurt, smetanu, sůl, pepř, kari, ananasovou šťávu a estragonový ocet.

2

Matjesové řezy, oloupaná jablka, brambory a cibuli nakrájíme na kostičky, smícháme s připravenou majonézou a necháme 30 minut v lednici.

3

Podáváme ve skleněných miskách s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept