Jednoduchý recept

Žemličky s rostbífem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 12 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15821
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

800 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Křen
1 ks Ředkvička
150 g Salát rajčatovo-paprikový
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 426 kcal
Kilojoule 1 784kJ
10% Sacharidy 34 g
14% Tuky 11 g
5% Sodík 106 mg
85% Bílkoviny 48 g

Žemličky s rostbífem postup přípravy receptu:

1

Žemle rozkrojíme napůl. Zelný salát smícháme s nastrouhaným křenem a nandáme ho na spodní část žemlí do výše asi 5 mm. Plátky rostbífu složíme tak, aby odpovídaly velikosti žemlí. Rozdělíme je po dvou na zelný salát a na ně dáme ještě trochu zelného salátu.

2

Svazek ředkviček očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. Rozložíme do žemlí a přiklopíme druhou polovinou žemlí.

3

Upravíme na servírovací mísu a ozdobíme ředkvičkami. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept