Jednoduchý recept

Italské chlebíčky s mozzarellou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15830
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
200 g Mozzarella
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Petržel - nať
5 ks Rajčata
4 ks Sardelové řezy
1 špetka Sůl
8 ks Veka

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 527 kcal
Kilojoule 2 203kJ
21% Sacharidy 77 g
18% Tuky 13 g
51% Sodík 1 g
41% Bílkoviny 23 g

Italské chlebíčky s mozzarellou postup přípravy receptu:

1

Sardelové řezy opláchneme ve studené vodě a nasekáme najemno. Větší část petrželky nasekáme nadrobno.

2

Máslo se sardelkami zahřejeme na malé pánvičce spolu s nasekanou petrželkou.

3

Krajíčky veky nebo bagety potřeme sardelovým máslem. Rajčata nakrájíme na tenké plátky, jedno ponecháme na ozdobu. Plátky rajčat rozložíme na chlebíčky, navrch dáme plátky mozzarelly, osolíme a opepříme.

4

Chlebíčky dáme do předehřáté trouby na 240 °C a zapékáme asi 10 minut. Vyjmeme, ozdobíme plátky rajčat a petrželkou. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept