Jednoduchý recept

Chlebíčky s rostbífem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 15831
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Bageta
250 g Hovězí maso zadní
1 ks Kopr čerstvý
100 g Majonéza
1 polévková lžíce Ocet vinný červený
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Paprika červená
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 79 kcal
Kilojoule 329kJ
2% Sacharidy 6 g
6% Tuky 4 g
5% Sodík 103 mg
6% Bílkoviny 4 g

Chlebíčky s rostbífem postup přípravy receptu:

1

Rostbíf nakrájíme na tenké plátky. V misce rozmícháme olej, ocet, nasekanou pažitku či kopr a sůl. Maso vložíme do směsi a několikrát obrátíme, aby bylo ze všech stran pokryto olejem. Necháme asi 10 minut marinovat.

2

Bagetu nakrájíme na 24 tenkých plátků, každý potřeme po jedné straně majonézou.

3

Chlebíčky obložíme plátky marinovaného masa a na každý dáme plátek papriky. Zdobíme kousky pažitky nebo kopru.

4

Chlebíčky narovnáme na mísu a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept