Chlebíčky s rostbífem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Chlebíčky s rostbífem
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelito |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (16%) |
ID receptu: | 15831 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1 ks | Bageta |
250 g | Hovězí maso zadní |
1 ks | Kopr čerstvý |
100 g | Majonéza |
1 polévková lžíce | Ocet vinný červený |
2 polévková lžíce | Olej rostlinný |
2 ks | Paprika červená |
1 polévková lžíce | Pažitka |
1 špetka | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 6,0mg |
Draslík | 28,4mg |
Vláknina | 773,5mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,8mg |
Vitamín E | 0,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bageta, Kopr čerstvý, Majonéza, Ocet vinný červený, Olej rostlinný, Paprika červená, Pažitka, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hovězí maso zadní mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Chlebíčky s rostbífem postup přípravy receptu:
1 | Rostbíf nakrájíme na tenké plátky. V misce rozmícháme olej, ocet, nasekanou pažitku či kopr a sůl. Maso vložíme do směsi a několikrát obrátíme, aby bylo ze všech stran pokryto olejem. Necháme asi 10 minut marinovat. |
2 | Bagetu nakrájíme na 24 tenkých plátků, každý potřeme po jedné straně majonézou. |
3 | Chlebíčky obložíme plátky marinovaného masa a na každý dáme plátek papriky. Zdobíme kousky pažitky nebo kopru. |
4 | Chlebíčky narovnáme na mísu a ihned podáváme. |