Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 15837
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 stroužek Česnek
1,5 l Hovězí vývar základní
80 g Máslo čerstvé
150 g Maso mleté - mix
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Nudle vaječné
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 365 kcal
Kilojoule 1 528kJ
4% Sacharidy 13 g
37% Tuky 28 g
56% Sodík 1 g
29% Bílkoviny 16 g

Knedlíčková polévka postup přípravy receptu:

1

Mleté maso osolíme a vytvarujeme z něj malé kuličky. Obalíme je v hladké mouce a osmažíme na přepuštěném másle. Kuličky vložíme do vařícího vývaru a vaříme je asi 30 minut.

2

Před koncem vaření přidáme těstoviny, oloupaný, nasekaný česnek, opepříme a vše dovaříme doměkka.

3

Nakonec do polévky vlijeme rozšlehané vejce a necháme přejít varem.

4

Před podáváním polévku posypeme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept