Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 15838
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

800 g Kapr obecný
1 hrst Nudle vaječné
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 379kJ
2% Sacharidy 7 g
19% Tuky 14 g
17% Sodík 349 mg
72% Bílkoviny 41 g

Kapří polévka postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra omyjeme a nakrájíme na menší kousky. Zalijeme studenou vodou a dáme vařit. Po chvíli polévku osolíme, okyselíme octem, rybu vyjmeme a vykostíme. Maso vložíme zpět do polévky, přisypeme nudle a vaříme dále.

2

Nakonec do polévky vlijeme vejce rozšlehaná s trochou vývaru a krátce je na mírném ohni povaříme.

Poznámka

Můžeme použít i jinou sladkovodní rybu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept