Recept

Hustá přímořská polévka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15840

Ingredience

500 g Brambory
300 g Fazole bílé
1 ks Klobása uzená
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 kávová lžička Sůl
100 g Těstoviny čtyřvaječné
2 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 509 kcal
Kilojoule 2 128kJ
23% Sacharidy 84 g
10% Tuky 8 g
22% Sodík 433 mg
50% Bílkoviny 28 g

Hustá přímořská polévka postup přípravy receptu:

1

Den předem namočené fazole uvaříme v téže vodě do poloměkka. K fazolím přidáme nadrobno nakrájenou klobásu, utřený česnek a nasekanou petrželku.

2

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a uvaříme zvlášť v osolené vodě. Uvařené brambory i s vodou přidáme k fazolím.

3

Zvlášť uvaříme také těstoviny, scedíme je a přidáme k fazolím a bramborám.

4

Do polévky přidáme rajčatový protlak, podle chuti osolíme, přilijeme olej a necháme krátce přejít varem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept