Zdravý recept

Pudink jako vložka do polévky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15853

Ingredience

2 dl Hovězí vývar základní
2 dl Mléko polotučné
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 114 kcal
Kilojoule 477kJ
1% Sacharidy 3 g
9% Tuky 7 g
14% Sodík 271 mg
18% Bílkoviny 10 g

Pudink jako vložka do polévky postup přípravy receptu:

1

Žloutky ušleháme se solí, mlékem a studeným vývarem. Přidáme pevný sníh ušlehaný z bílků, směs vlijeme do pudinkové formy a uzavřeme. Vaříme v páře asi 15 minut.

2

Uvařený pudink nakrájíme na kostičky a podáváme v polévce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept