Pomazánka Zaseka - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pomazánka Zaseka
Jednoduchý recept
Pomazánka Zaseka
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Marcela Mikešová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (41%) |
ID receptu: | 15856 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
500 g | Sádlo škvařené |
500 g | Vepřové škvarky |
500 g | Vepřový bok uzený |
Nutriční hodnoty jedné porce
96% Kalorie 1,889 kcal
Kilojoule 7 902kJ
0% Sacharidy 0 g
219% Tuky 164 g
88% Sodík 2 g
182% Bílkoviny 103 g
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 180,0mg |
Draslík | 482,5mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sádlo škvařené mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřové škvarky, Vepřový bok uzený mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pomazánka Zaseka postup přípravy receptu:
1 | Uvařený uzený bok a škvarky umeleme, vložíme do kastrolu a zalijeme rozpuštěným sádlem. Dobře promícháme a uložíme do chladu. |
2 | Pomazánku mažeme na čerstvý chléb. |