Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15860
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
800 g Telecí kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 263 kcal
Kilojoule 1 101kJ
0% Sacharidy 0 g
13% Tuky 9 g
16% Sodík 320 mg
75% Bílkoviny 42 g

Djulbastija postup přípravy receptu:

1

Z omyté telecí (nebo vepřové) kýty nakrájíme 4 silnější řízky. Maso naklepeme, osolíme a opepříme po obou stranách. Potom řízky naskládáme na sebe a necháme stát v chladu asi 8 hodin.

2

Připravené řízky potřeme olejem a upečeme na roštu v troubě nebo na grilu.

Poznámka

Podáváme s oloupanou, nadrobno nasekanou syrovou cibulí a s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept