Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15875

Ingredience

4 plátek Chléb toastový
1 l Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
4 polévková lžíce Sýr Parmezán
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 312 kcal
Kilojoule 1 307kJ
7% Sacharidy 25 g
18% Tuky 14 g
59% Sodík 1 g
40% Bílkoviny 22 g

Zuppa pavese postup přípravy receptu:

1

Vývar přivedeme k varu. Toustový chléb opečeme do zlatova na másle.

2

Olej zahřejeme a upečeme na něm volská oka.

3

Na každý talíř položíme krajíček chleba s volským okem. Posypeme nastrouhaným sýrem a opatrně zalijeme vývarem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept