Zuppa pavese - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Zuppa pavese
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 15875 |
Kategorie: | Čiré polévky |
Ingredience
4 plátek | Chléb toastový |
1 l | Hovězí vývar základní |
1 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
1 polévková lžíce | Olej rostlinný |
4 polévková lžíce | Sýr Parmezán |
4 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 25g |
---|---|
Cholesterol | 255,6mg |
Draslík | 338,0mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 376,2mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,1mg |
Vitamín E | 0,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chléb toastový, Hovězí vývar základní, Olej rostlinný, Sýr Parmezán, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Zuppa pavese postup přípravy receptu:
1 | Vývar přivedeme k varu. Toustový chléb opečeme do zlatova na másle. |
2 | Olej zahřejeme a upečeme na něm volská oka. |
3 | Na každý talíř položíme krajíček chleba s volským okem. Posypeme nastrouhaným sýrem a opatrně zalijeme vývarem. |