Recept

Čínská kuřecí polévka

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 31 minut
Doba přípravy: 18 minut
Doba vaření: 13 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15879

Ingredience

3 ks Cibulka jarní
0,5 ks Kaštany jedlé
250 g Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 polévková lžíce Sherry brandy
1 l Vývar drůbeží
100 g Zelí čínské
1 kávová lžička Zázvor celý
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 728kJ
3% Sacharidy 11 g
10% Tuky 7 g
43% Sodík 861 mg
32% Bílkoviny 18 g

Čínská kuřecí polévka postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa bez kůže nakrájíme na 5 mm silné plátky, promícháme je se suchým sherry a necháme 10 minut marinovat.

2

Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Jarní cibulky očistíme a šikmo nakrájíme na plátky 1 cm silné.

3

Vývar s houbami, strouhaným nebo sušeným zázvorem a sójovou omáčkou přivedeme k varu. Očistíme čínské zelí a nakrájíme ho na nudličky 1 cm široké.

4

Vodní kaštany z konzervy, nakrájíme na tenké plátky.

5

Kuřecí maso vložíme do vroucího vývaru, po minutě přidáme cibuli, čínské zelí a kaštany. Povaříme minimálně 5 minut, až je zelí měkké, ale ještě křupavé. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept