Recept

Leskovacké maso s cibulí

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15884
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Cibule
1 ks Feferony
1 dl Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
800 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 696 kcal
Kilojoule 2 911kJ
3% Sacharidy 10 g
73% Tuky 55 g
15% Sodík 309 mg
70% Bílkoviny 39 g

Leskovacké maso s cibulí postup přípravy receptu:

1

Omytou vepřovou (nebo telecí) kýtu nakrájíme na kousky, osolíme a napícháme na jehly. Potřeme olejem a opečeme v troubě pod grilem. Potom maso stáhneme z jehel a urovnáme do vymazané zapékací mísy.

2

Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme, přidáme očištěnou, nasekanou feferonku, osolíme, opepříme a posypeme nasekanou petrželkou. Vše opékáme na oleji asi 2 minuty.

3

Osmahnutou cibuli promícháme s masem, mírně podlijeme a pokrm dáme zapéci do trouby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept