Jednoduchý recept

Vepřové maso s pórkem a paprikami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15885

Ingredience

1 špetka Paprika mletá pálivá
1 špetka Paprika mletá sladká
4 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová plec
400 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 560 kcal
Kilojoule 2 345kJ
12% Sacharidy 42 g
42% Tuky 31 g
18% Sodík 353 mg
53% Bílkoviny 30 g

Vepřové maso s pórkem a paprikami postup přípravy receptu:

1

Omytou vepřovou plec nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji. Maso osolíme, mírně podlijeme vodou a podusíme doměkka.

2

Tekutinu necháme vysmahnout a přidáme omytý, na kolečka nakrájený pórek, osmahneme a podlijeme vodou. Přidáme očištěné, nakrájené papriky, podusíme a podle chuti osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou.

Poznámka

Podáváme s rýží, těstovinami nebo bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept