Recept

Jehněčí kýta s petrželkou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15890

Ingredience

750 g Jehněčí kýta
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 dl Olej rostlinný
5 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 630 kcal
Kilojoule 2 638kJ
0% Sacharidy 1 g
71% Tuky 54 g
17% Sodík 342 mg
61% Bílkoviny 35 g

Jehněčí kýta s petrželkou postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté maso nakrájíme na kousky, zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme doměkka.

2

K měkkému masu přidáme omytou, nadrobno nasekanou petrželku a ještě chvíli povaříme.

3

Z oleje a mouky připravíme světlou jíšku, vmícháme ji k masu a povaříme.

4

Podáváme s vařenými bramborami a dílky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept