Recept

Leskovacké koblížky z mletého masa

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 15899

Ingredience

1 ks Feferony
600 g Maso mleté - mix
1 špetka Pepř černý mletý
80 g Sýr Čedar
1 kávová lžička Sůl
120 g Vepřový bok uzený
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 538 kcal
Kilojoule 2 253kJ
1% Sacharidy 2 g
63% Tuky 47 g
37% Sodík 733 mg
44% Bílkoviny 25 g

Leskovacké koblížky z mletého masa postup přípravy receptu:

1

Uzený vepřový bok a sýr nakrájíme na kostičky, oloupaný česnek a očištěnou feferonku nadrobno nasekáme. Vše smícháme s mletým masem, osolíme, opepříme a dobře propracujeme.

2

Z masové směsi tvarujeme kuličky o velikosti vlašského ořechu a pečeme je na roštu.

Poznámka

Podáváme bez přílohy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept