Recept

Mleté vepřové maso s pórkem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15901

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
750 g Pórek
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
750 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 711 kcal
Kilojoule 2 976kJ
8% Sacharidy 29 g
68% Tuky 51 g
18% Sodík 363 mg
61% Bílkoviny 34 g

Mleté vepřové maso s pórkem postup přípravy receptu:

1

Omyté maso najemno umeleme. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso a osmahneme.

2

K masu a cibuli přidáme omytý, nadrobno nakrájený pórek a opékáme tak dlouho, dokud se cibule zcela neztratí. Nakonec směs podle chuti osolíme a opepříme.

Poznámka

Podáváme s chlebem, vařenými bramborami nebo těstovinami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept