Zdravý recept

Skopové maso se zelenými fazolkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15903

Ingredience

600 g Brambory
1 ks Cibule
600 g Fazolové lusky zelené
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Petržel - nať
2 ks Saturejka
600 g Skopové maso přední
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 625 kcal
Kilojoule 2 613kJ
14% Sacharidy 49 g
51% Tuky 38 g
12% Sodík 245 mg
54% Bílkoviny 30 g

Skopové maso se zelenými fazolkami postup přípravy receptu:

1

Maso a oloupané brambory nakrájíme na malé kostičky. Fazolky očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme najemno, česnek prolisujeme a petrželku jemně nasekáme.

2

Maso, cibuli, brambory a česnek navrstvíme do tlakového hrnce, osolíme a opepříme. Saturejku omyjeme a položíme navrch. Přilijeme vodu, hrnec uzavřeme a necháme 15 minut vařit.

3

Saturejku vyjmeme a pokrm ještě podle potřeby dochutíme. Rozdělíme do čtyř talířů, posypeme petrželkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept