Recept

Vestfálské falešné kuře

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15904

Ingredience

300 g Brambory
1 ks Fazole bílé
250 g Fazolové lusky zelené
200 g Hrušky
200 g Jablka
250 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
3 ks Saturejka
400 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

78% Kalorie 1,529 kcal
Kilojoule 6 399kJ
58% Sacharidy 208 g
258% Tuky 194 g
49% Sodík 972 mg
136% Bílkoviny 77 g

Vestfálské falešné kuře postup přípravy receptu:

1

Zelené fazolky očistíme a nakrájíme na 5 cm dlouhé kousky. Mrkev oloupeme a nakrájíme na plátky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.

2

Do velkého kastrolu dáme fazolky, saturejku, tymián, mrkev, brambory a slaninu. Osolíme, opepříme a vaříme asi 20 minut při střední teplotě.

3

Jablka a hrušky oloupeme, nakrájíme na plátky a přidáme do hrnce spolu s konzervou bílých fazolí. Vaříme 10 minut.

4

Z polévky vyndáme saturejku. Slaninu pokrájíme a vrátíme do polévky, ochutíme solí, pepřem a posypeme nasekanou petrželkou.

5

Ihned podáváme z hrnce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept