Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 33 minut
Doba přípravy: 18 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15905
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

400 g Brambory
150 g Celer bulvový
1 ks Cibule
200 g Hovězí maso mleté
1 ks Květák
40 g Máslo čerstvé
400 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 ks Pórek
1 špetka Sůl
1250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 567kJ
13% Sacharidy 48 g
323% Tuky 242 g
12% Sodík 237 mg
37% Bílkoviny 21 g

Francká hutná polévka postup přípravy receptu:

1

Cibuli a brambory oloupeme, celer a mrkev oškrábeme a vše nakrájíme na plátky. Pórek a květák očistíme, pórek nakrájíme na kolečka a květák rozebereme na růžičky.

2

V tlakovém hrnci rozpustíme máslo a za stálého míchání na něm 5 minut opékáme mleté maso. Přidáme zeleninu a přilijeme vodu. Osolíme, opepříme, zakryjeme a vaříme 10 minut.

3

Hotovou polévku dochutíme, nalijeme do talířů a posypeme nasekanou petrželí. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept