Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 15906

Ingredience

1 ks Bobkový list
300 g Brambory
2 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 kg Hovězí maso přední
300 g Hrášek
1 ks Kedlubna
200 g Květák
4 ks Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Petržel - nať
1 ks Pórek
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 787 kcal
Kilojoule 3 292kJ
16% Sacharidy 57 g
503% Tuky 377 g
32% Sodík 640 mg
113% Bílkoviny 64 g

Francouzská polévka postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nasekáme, květák očistíme a rozdělíme na růžičky. Pórek očistíme a nakrájíme na plátky. Mrkev, brambory celer a kedluben oloupeme a nakrájíme na kostičky.

2

Maso omyjeme, do tlakového hrnce dáme vodu, osolíme, přidáme maso s kostí, cibuli, asi polovinu celeru, bobkový list a čtvrtinu mrkve nakrájenou na kostičky. Vaříme asi 25 minut.

3

V kastrolu rozpálíme sádlo a podusíme na něm zbylou zeleninu, zalijeme vývarem z tlakového hrnce a přidáme hrášek. Osolíme, opepříme a vaříme zakryté asi 10 minut na mírném ohni.

4

Maso vykostíme, nakrájíme na kostičky a spolu s nasekanou petrželkou dáme do polévky. Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept