Recept

Zeleninová polévka s hovězím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15908
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
2 ks Cibule
800 g Hovězí libové
2 l Hovězí vývar základní
300 g Kukuřice cukrová nakládaná
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
400 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
800 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 604kJ
8% Sacharidy 29 g
16% Tuky 12 g
55% Sodík 1 g
78% Bílkoviny 44 g

Zeleninová polévka s hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. V hrnci přepustíme máslo, vložíme maso, cibuli a za stálého míchání opékáme asi 10 minut při střední teplotě, až maso zhnědne a cibule je měkká.

2

Přilijeme masový vývar, rajčata z konzervy bez šťávy, mraženou, míchanou zeleninu, nakládanou kukuřici a bazalku. Osolíme, opepříme, hrnec přiklopíme a přivedeme k varu.

3

Snížíme teplotu a vaříme zvolna asi 10 minut, dokud zelenina nezměkne. Nalijeme do talířů a ihned podáváme.

Poznámka

Tato polévka je vhodná na zmražení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept