Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15909

Ingredience

4 ks Cibule
1000 g Kapr obecný
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Máta
100 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
100 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 674 kcal
Kilojoule 2 822kJ
8% Sacharidy 30 g
52% Tuky 39 g
16% Sodík 323 mg
85% Bílkoviny 48 g

Kapr na cibuli s mátou postup přípravy receptu:

1

Očištěné a omyté porce kapra osolíme.

2

Oloupanou cibuli nadrobno nasekáme, osmahneme na oleji, osolíme a okořeníme mletou paprikou. Smícháme se spařenou, propláchnutou rýží a směs urovnáme na dno vymaštěného pekáčku. Na cibuli s rýží položíme připravené porce kapra.

3

V hrnku zahřejeme 3 lžíce oleje, přidáme mouku, špetku papriky a 2 dl vody. Vše rozmícháme, uvedeme do varu a nalijeme na porce kapra. Na každou porci položíme lístek máty.

4

Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia, dokud se nevsákne všechna tekutina.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept