Jednoduchý recept

Pstruh po podgoricku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15911

Ingredience

2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
0,3 l Olej rostlinný
2 polévková lžíce Petržel - nať
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Zakysaná smetana
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 431 kcal
Kilojoule 1 804kJ
1% Sacharidy 3 g
36% Tuky 27 g
15% Sodík 305 mg
75% Bílkoviny 42 g

Pstruh po podgoricku postup přípravy receptu:

1

Očištěné pstruhy omyjeme a osušíme. Ryby osolíme, lehce obalíme v hladké mouce a po obou stranách opečeme ve větším množství oleje.

2

Oloupaný česnek a omytou petržel nasekáme nadrobno a promícháme se zakysanou smetanou.

3

Pstruhy rozdělíme na poloviny a páteř vyjmeme. Porce upravíme na talíře a polijeme připravenou smetanovou zálivkou.

Poznámka

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept