Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 15913
Kategorie: Maso

Ingredience

10 stroužek Česnek
1,5 dl Ocet vinný
250 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
1 ks Úhoř říční
125 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,027 kcal
Kilojoule 4 298kJ
1% Sacharidy 5 g
119% Tuky 89 g
10% Sodík 199 mg
90% Bílkoviny 50 g

Úhoř po stružsku postup přípravy receptu:

1

Úhoře stáhneme z kůže, vykucháme a na několika místech nakrojíme na porce, ale nedokrojíme. Rybu stočíme do kruhu, vložíme do pekáče a osolíme. Do zářezů vložíme vždy 1–2 stroužky česneku, úhoře polijeme olejem (půl šálku) a trochou vody a vložíme do středně vyhřáté trouby péci.

2

Když se úhoř opeče, scedíme olej a rybu zalijeme směsí octa a oleje s nasekanou petrželkou a česnekem. Potom jej vložíme znovu do trouby a dopečeme.

Poznámka

Podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept