Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 15920
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
1 ks Bylinky čerstvé - svazek
1 stroužek Česnek
1 ks Citrony
800 g Okouník mořský
5 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Petržel - nať
0,5 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl
130 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 394kJ
1% Sacharidy 5 g
24% Tuky 18 g
13% Sodík 251 mg
69% Bílkoviny 39 g

Ryba s bylinkami postup přípravy receptu:

1

Petrželku nasekáme nahrubo, česnek oloupeme a rozdrtíme. V mixéru rozmixujeme česnek, lístky bazalky, petrželku, rozmarýn a olej. Osolíme a opepříme.

2

Dvě lžíce směsi vmícháme do smetany a dáme do chladu. Na horní a spodní straně očištěného mořského okouna uděláme nožem zářezy a do nich vetřeme větší část bylinkové směsi. Zbytek rozdělíme do břišní dutiny.

3

Ryby dáme do zapékací formy vyložené alobalem, vložíme do trouby předehřáté na 180 °C a pečeme 20 minut.

4

Pomocí fólie dáme rybu na mísu a ozdobíme plátky citrónu a nasekanými bylinkami. Podáváme s vychlazenou bylinkovou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept