Jednoduchý recept

Grilovaní sledi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 19 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 15925
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 ks Citrony
50 g Máslo bylinkové
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Petržel - nať
4 ks Sleď čerstvý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 228 kcal
Kilojoule 955kJ
1% Sacharidy 3 g
26% Tuky 20 g
3% Sodík 59 mg
22% Bílkoviny 12 g

Grilovaní sledi postup přípravy receptu:

1

Sledě očistíme, zbavíme šupin, vykucháme, omyjeme a osušíme. Sledě po obou stranách příčně nařízneme, osolíme, opepříme a potřeme olejem.

2

Formu do mikrovlnné trouby vytřeme lžící oleje a dáme do ní sledě. Vložíme do mikrovlnné trouby a při 360 W a zapnutém grilu asi 6–7 minut grilujeme.

3

Sledě dáme na talíře, ozdobíme nasekanou petrželkou a plátky citrónu. Podáváme s bylinkovým máslem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept