Recept

Kachna pečená na černém pivu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 1593
Kategorie: Maso

Ingredience

1 hrst Hrozinky
1 ks Kachna mražená
1 špetka Kmín celý
200 ml Pivo tmavé 13% 4,4% obj.
1 kávová lžička Sůl
0,5 ks Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

64% Kalorie 1,265 kcal
Kilojoule 5 292kJ
2% Sacharidy 8 g
157% Tuky 118 g
7% Sodík 130 mg
75% Bílkoviny 42 g

Kachna pečená na černém pivu postup přípravy receptu:

1

Omytou kachnu naporcujeme.

2

Čerstvý zázvor omyjeme, oloupeme, nastrouháme a smícháme se solí a kmínem.

3

Směsí potřeme kachnu, posypeme rozinkami a zalijeme černým pivem.

4

Pečeme ve vyhřáté troubě a občas podléváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept