Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 15933

Ingredience

1500 g Jablka
500 g Jáhly - loupané proso
100 g Med včelí
1 l Mléko polotučné
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 dl Smetana 12% (konzumní)

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 674 kcal
Kilojoule 2 818kJ
33% Sacharidy 118 g
22% Tuky 17 g
0% Sodík 7 mg
29% Bílkoviny 16 g

Jáhly s jablky postup přípravy receptu:

1

Jáhly propláchneme a spaříme. V mléce oslazeném medem je uvaříme do poloměkka.

2

Do máslem vymazaného pekáčku urovnáme střídavě vrstvy jáhel a oloupaných, nahrubo nastrouhaných jablek. Vrchní vrstvu tvoří jablka.

3

Zalijeme smetanou a pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept